jueves, 21 de febrero de 2008

Com està evolucionant tot plegat

La cosa comença a córrer, encara que aquí no se'n vegi el resultat. Hem començat a contactar amb els partits i amb blocaires polítics. Hem fet també una nota de premsa per fer la bola grossa. Comptem que és qüestió d'uns pocs dies més que les forces polítiques comencin a penjar coses. De moment, la idea sembla que agrada.

Algunes persones a les quals ha arribat la informació sobre l'existència d'aquest bloc, han demanat de col·laborar-hi a títol personal. No ens sembla malament, però tenim dubtes sobre les col·laboracions anònimes. No perquè perquè autors anònims no puguin fer aportacions valuoses, sinó perquè es poden induir dinàmiques molt negatives que s'han acabat carregant més d'un bloc. Sent com és aquest un espai de discussió política, que de natural tendeix a la polèmica, no voldríem equivocar-nos amb un risc tan a la vista.

Per no decebre tampoc les expectatives d'algunes persones, proposem fer una enquesta oberta. La trobareu a la dreta d'aquí. Aprofitem per dir que passem del centenar de lectors (en un parell de dies) i que ens agradaria que els partits i els blocaires polítics fessin el pas de donar-se d'alta per poder començar a publicar. Recordeu que només cal tenir una adreça de gmail i fer-nos-la saber al telèfon 685 121 610 o al correu info@consultoralocal.com

1 comentario:

Què t'anava a dir dijo...

A veure si la gent s'anima. Fins ara hi ha alguns blogs que servien una mica per debatre cert temes. Ara la cosa es concreta amb propostes com aquesta que tenen una missió més clara. Molta sort.