miércoles, 20 de febrero de 2008

Com participar en aquest bloc

El mecanisme de funcionament és molt senzill. Per accedir als blocs blogspot és imprescindible disposar d'una adreça de correu de gmail. Un cop s'obté (és gratuïta i molt fàcil d'aconseguir), cal comunicar-la a l'administrador del bloc. Amb aquesta adreça es dóna d'alta l'usuari i aquest ja pot començar a publicar.

Fem saber que aquest serà un bloc moderat. La intenció és aplicar el principi de mínima intervenció possible. Però cal un mínim, que no és altre que el de la legislació vigent. Afegim que ens agradaria, tot i que sabem que és molt esperar, que l'experiment no esdevingués un galliner. Per descomptat, que fos un espai d'intercanvi d'opinions i de discussió seriosa, no el simple pim-pam-pum a què ens tenen acostumats els polítics. En tot cas, també depén d'ells que això funcioni raonablement.

Si voleu més informació sobre com donar-vos d'alta i començar a participar, podeu enviar un correu electrònic a info@consultoralocal.com o trucar al telèfon 685 121 610, preguntant per Toni Gallardo.

No hay comentarios: